Kivételesen nem humorral feszegetjük a határt, hanem valóban útnak indulunk, hogy elvigyük egészen Szlovákiáig kedvenc Vidám Színpados darabjainkat!

Bár az évad véget ért, mi idén nyáron sem nyugszunk, így ellátogatunk Szlovákiába, ahol négy alkalommal is eljátszunk egy-egy darabot! Ha ott laksz, éppen arrafelé nyaralsz, vagy rajongója vagy az egyik darabnak, és kíváncsi vagy rá, hogy az EuroCenter falain kívül hogyan valósítjuk meg kedvenc előadásod, akkor mindenképpen gyere el Te is!

Mivel viszünk vidámságot Szlovákiába?

2018. június 18-án este 19 órakor Komáromban csalunk mosolyt kedves nézőink arcára, a Meg tudom magyarázni…! (De ki az a Bubus?) komédiánkkal. Egy őrületesen erotikus levél kering a családban, csak a gyerek kezébe ne kerüljön! Ja, hogy Ő írta, vagy lehet, hogy apué? A férj mindent tagad, a megcsalatott asszony segítsége is megérkezik. Ki hazudik, kié a levél… a végére leleplezzük! Három felvonáson át szórakoztat majd bennünket Böröndi Tamás, Götz Anna, Esztergályos Cecília, Szilvási Judit, Straub Dezső, Nagyváradi Erzsébet, Harsányi Gábor, Habermann Lívia, Pusztaszeri Kornél és Szőlőskei Tímea.

2018. június 20-án Érsekújváron, majd 27-én Somorján viszünk jó kedvet a nézőknek 19 órától, a Család ellen nincs orvosság című darabunkkal! Becsempésszük Szlovákiába a londoni Szent András kórház pszichiátriáját. A karácsony előtti különleges napon, ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni az orvosoktól az ápoltakat. Innen csak gyógyultan lehet távozni, vagy ha esetleg belehal az ember, az kizárólag csak a könnyes kacagástól lehet. Ahogyan a főorvos mondja: “Olyan jókat mulattunk! Alig maradt időnk a betegekre!” Ebben a komédiában nem telik el perc nevetés nélkül és ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a “Család ellen nincs orvosság!” mindenképpen dobogós helyen végezne. Legszívesebben azt a címet adtuk volna neki: “Nevetés ellen nincs orvosság!” Szórakoztat bennünket mindkét alkalommal Böröndi Tamás, Straub Péter, Götz Anna, Straub Dezső, Kokas Piroska, Cs. Németh Lajos, Nyertes Zsuzsa, Timon Barna, Szemán Béla, Zsolnay András és Tóth Judit/Halász Aranka, Dobos Erika.

A nyár búcsúztatására pedig 2018. szeptember 25-én este 19 órától ismét a Meg tudom magyarázni…! (De ki az a Bubus?) komédiánkkal mosolyogtatjuk meg nézőinket, akkor azonban Rimaszombaton!

Találkozzunk a határon túl is, nevessünk együtt egész nyáron!

X