2024. május 31. Péntek 19:00

39 lépcsőfok

30% kedvezmény a JEGY30 kóddal

2024. május 31. Péntek 19:00

39 lépcsőfok

30% kedvezmény a JEGY30 kóddal

30% kedvezmény minden jegy árából a JEGY30 kuponkóddal

30% kedvezmény minden jegy árából a JEGY30 kuponkóddal

A „Jegy vásárlása” gombra kattintva az előadás jegyvásárlási oldalára jut, ahol kiválaszthatja az ülőhelyeket. A kijelölt helyeket a rendszer narancssárga színnel jelzi. Ezt követően kattintson a „Kosárhoz” nevű gombra. A kosárban az Ön által kiválasztott jegyek még teljes áron szerepelnek. A kedvezményt az alul található kuponkód mezőbe beírt és érvényesített JEGY30 kóddal tudja igénybe venni. A JEGY30 kód beírása és az „Értékesít” gomb megnyomását követően már a kedvezményes árak látszanak.

A történet

Edward Snape és a Fiery Angel Limited engedélye alapján John Buchan és Alfred Hitchcock

Richard Hannay, a jól szituált agglegény biztonságos unalomban éli mindennapjait Londonban. Ám amikor egy kabaréesten megismerkedik egy elbűvölő, fiatal nővel, Hannay egy őrült gyilkossági- és kémhistória középpontjában találja magát. Ezzel kezdetét veszi a kalandos történet, mely elképesztő humorral teli epizódokon, viharos tempójú jeleneteken át vágtat a végkifejlet felé.

Igazi rendezői bravúr, négy színész jutalomjátéka negyven szerepben: egyik pillanatról a másikra változik a konferanszié elegáns hölggyé, a tejesember ügynökké, vagy a rozoga öregember kígyóvá. A néző hol egy skót mocsáron jár, hol egy Edinburgh felé száguldó vonaton, majd egy baljós hangulatú motelben. Hitchcock filmjéből készült színpadi adaptáció, vérbeli bűnügyi komédiává varázsolva az alaptörténetet, mely 2005-ben óriási sikerrel került színre Londonban.

Patrick Barlow adaptációja

Simon Corble és NobbyDimon eredeti ötlete alapján
színpadra alkalmazta Horgas Ádám

A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli
www.theatrum-mundi.hu

Az előadás időtartama: 2 óra 30 perc, egy szünettel

14 éves kortól ajánljuk

Szereposztás

Richard

Hrisztov Toma

Pamela

Bach Zsófia

Bohóc 1

Szirtes Balázs

Bohóc 2

Vadász Gábor

Galéria