Bérletek

 

La-la-la bérlet

TANULMÁNY A NŐKRŐL és a MENTS MEG, SZERELEM! zenés, felnőtteknek szóló előadásokra váltható be.
I. kategória: 16 500 Ft (1-9. sor)
II. kategória: 15 000 Ft (10-16. sor)

 

Bla-bla-bla bérlet

A Vidám Színpad saját, prózai, felnőtteknek szóló előadásaira váltható be. (ÖLELJ ÁT!, 39 LÉPCSŐFOK, SZERESS, HA BÍRSZ!, TÖKÉLETES ESKÜVŐ)
I. kategória: 15 000 Ft (1-9. sor)
II. kategória: 13 500 Ft (10-16. sor)

 

 

GOBUDA Mall bérlet

A Vidám Színpad saját, felnőtteknek szóló előadásaira váltható be. (39 LÉPCSŐFOK, MENTS MEG, SZERELEM!, ÖLELJ ÁT!, SZERESS, HA BÍRSZ!, TANULMÁNY A NŐKRŐL, TÖKÉLETES ESKÜVŐ)
Ez a bérlet közvetlenül nem megvásárolható, a GOBUDA Mall-lal közös nyereményjátékok, sorsolások útján szerezhető meg. Beváltására a bérleteinkre vonatkozó általános szabályok vonatkoznak.


A BÉRLET VÁSÁRLÁSA ÉS BEVÁLTÁSA JEGYEKRE

A bérlet automatikus belépésre nem jogosít, ezért kérjük, időben foglalják le és vegyék át a kiválasztott előadásokra szóló jegyeiket!

Egy bérlettel összesen 2 db jegy váltható be, melyekből szabadon felhasználhat egy-egy jegyet két különböző előadásra vagy a két jegyet egy kiválasztott előadásra.
Minden hónap elején meghirdetjük a követő havi előadásokat. Az előadások időpontjairól a vidamszinpad.hu, a vidamszinpad.jegy.hu oldalakon, a havi programmagazinokban és a Vidám Színpad jegypénztárában tájékozódhatnak.
A bérleteket közvetlenül online is megvásárolhatják és beválthatják.
Online vásárlás az alábbi oldalon lehetséges: https://vidamszinpad.jegy.hu/seasonticket
Online beváltás módja:
Látogasson el a következő oldalra: vidamszinpad.jegy.hu/seasonpackage
Írja be a bérlet 15 jegyű kódját.
Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást.
A rendszer elmenti a kiválasztást, így azonnal, vagy a kód beírásával később is letöltheti vagy kinyomtathatja a jegyet.
Amennyiben akadályba ütközik a bérlet online beváltásánál, keressen bennünket a jegypenztar@vidamszinpad.hu e-mail címen.
Személyes vásárlás és beváltás
Személyes vásárlásra és beváltásra a Vidám Színpad jegypénztárában van lehetőség (1036 Budapest, Bécsi út 154. I. emelet; nyitvatartás: csütörtöktől vasárnapig 15-18 óráig és az előadás napokon az első szünet végéig). Ebben az esetben legyen Önnél a bérlet, mert az azonosítás a bérleten szereplő vonalkód alapján történik.
A részben vagy egészben fel nem használt bérleteket, illetve a fel nem használt kiváltott jegyeket nem áll módunkban visszaváltani, vagy a meghirdetett helyszíntől és időszaktól eltérő előadásra érvényesíteni.

 

A BÉRLET FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK (2023-2024):

  • A bérlet ára tartalmazza a 10% kedvezményt, egyéb kedvezményekkel nem összevonható.
  • A bérlet közvetlen belépésre nem jogosít, azt jegyre kell váltani. A bérletbeváltás történhet online, illetve a bérletszelvény felmutatásával színházunk jegypénztárában. Bérletenként 1 időpontra akár 2 jegy is beváltható.
  • Az előadásokra csak a szabad helyek függvényében tudunk jegyeket biztosítani.
  • A jegyeket a beváltást követően már nem tudjuk módosítani.
  • Csak az adott bérletben szereplő előadásokra használható fel.
  • A bérletek 2024. május 31-ig válthatók be a 2023-24. évad előadásaira.
  • A részben vagy egészben fel nem használt bérleteket, illetve a fel nem használt kiváltott jegyeket nem áll módunkban visszaváltani, vagy a meghirdetett helyszíntől és időszaktól eltérő előadásra érvényesíteni.

 

X