2024. március 23.

16:00-17:30
MINDEN EGYÜTT
(VIDÁM gyorstalpaló színészképzés – gyerekeknek)

A színpadon: Götz Anna és Bartha Alexandra.

Szeretettel várunk minden vállalkozó szellemű 6-14 éves gyermeket és érdeklődőt színháztermünkben és színpadunkon, ahol kipróbálhatják magukat, megtapasztalhatják milyen színésznek lenni.
Zárásként közös meglepetésprodukciót hozunk létre.

19:00-20:30
MINDEN EGYÜTT (Játékos workshop a Vidám Színpad színészeivel – felnőtteknek)

A színpadon: Bartha Alexandra, Gazdag Tibor, Szaszák Zsolt, Szőlőskei Timea és Vadász Gábor.

Szeretettel várunk minden vállalkozó szellemű 14 év feletti érdeklődőt színháztermünkben és színpadunkon, ahol kipróbálhatják magukat. Vidám, játékos gyakorlatokon keresztül megtanulhatják többek között azt is, hogyan lehet sírni, vagy nevetni a színpadon, ismerkedhetnek a testbeszéddel, kipróbálhatják milyen rendezni, színészeket instruálni.
Zárásként közös meglepetésprodukciót hozunk létre.

Programjaink regisztrációt nem igényelnek.

BELÉPÉS KARSZALAGGAL
A Budapesti Színházak Éjszakája programsorozat karszalaggal látogatható, mely szabad belépést biztosít mind a 43 színház programjára (a regisztráció nélkül látogatható programokra korlátlanul, a regisztrációhoz kötött programokat pedig az adott eseményre szóló regisztrált belépővel), más rendezvényre és szolgáltatásra azonban nem érvényes.

KARSZALAGTÍPUSOK
Teljes árú: 5800 Ft
Kedvezményes* (szakmai**, diák, nyugdíjas, gyerek, fogyatékkal élő***, pedagógus): 3800 Ft

* A szakmai karszalagok kivételével minden esetben a kedvezményre feljogosító igazolvány felmutatásával vehető igénybe a karszalagátvételkor.
** Szakmai karszalag igénylésére a szervezes@bpsze.hu e-mail címen van lehetőség.
*** A fogyatékkal élők kedvezményes jegyét csak az arra jogosult tudja megvásárolni, kísérőjének teljes árú jegyet kell vásárolnia.

KARSZALAGVÁSÁRLÁS
A karszalagra beváltható e-ticketet (vouchert) a www.budapestiszinhazakejszakaja.jegy.hu és a www.jegy.hu/budapestiszinhazakejszakaja oldalon lehet vásárolni. Az online vásárolt e-ticketet (vouchert) karszalagra kell váltani, melyet a résztvevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában lehet megtenni. A megvásárolt e-ticket (voucher) karszalagra váltási időszakának megkezdéséről tájékoztatjuk vásárlóinkat.

További információ

 

X